Erfgenaam worden is een emotionele gebeurtenis. Bij het afwikkeling van een erfenis moet je zowel praktische als rationele beslissingen nemen. In een periode dat je erg emotioneel bent is dit lastig. Ieder mens gaat toch anders om met verdriet, dat is moeilijk zeker als er met elkaar overlegt moet worden, zoals vaak het geval is met een erfenis. Er kunnen dan al snel conflicten ontstaan. Conflicten die de verstandhouding vaak geen goed doen.
Als je samen niet tot een goede afwikkeling of verdeling van een erfenis kunt komen, maar alle erfgenamen wel bereid zijn om samen met een mediator om tafel te zitten en samen naar een oplossing te zoeken, biedt mediation een uitkomst.

mediation gorinchem

Pure Mediation biedt jullie de mogelijkheid, om samen (weer) in gesprek te gaan met behulp van een mediator en naar een oplossing te zoeken voor het conflict. Aan het Nonnenveld in Gorinchem hebben wij een prachtige kantoorruimte, waar de nodige rust en neutraliteit is om samen tot een oplossing te komen.

Ben je erfgenaam en is er binnen de familie een conflict of dreigt deze er te komen over de afwikkeling of verdeling van de erfenis. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.