Mijn naam is Madelein de Groot.

Ik ben na en tijdens mijn studie Nederlands recht een aantal jaar werkzaam geweest in de advocatuur en de financiële dienstverlening. Sinds 2013 heb ik een eigen praktijk. Naast de opgedane werkervaring heb ik een groot inlevings- en observatievermogen.

Als moeder en stiefmoeder heb ik de nodige ervaring en kennis op het gebied van scheidingen en kinderen. Het beëindigen van een relatie is een emotionele periode. Het is een ware rollercoaster waarin emoties, financiën en het nemen van rationele besluiten dwars door elkaar heen lopen. En bovenal wil je natuurlijk het beste voor de kinderen.

Mijn persoonlijke ervaringen hebben mij er uiteindelijk toe aangezet om meer te willen doen dan alleen het ‘juridische’. Dit meer zat in het doen van een opleiding tot mediator en een specialisatie tot familiemediator. Hierna heb ik besloten mij op mediation te richten. Die persoonlijke ervaringen hebben aan de wieg gestaan van de visie van Pure Mediation. “Wij geloven in de kracht van mediation en niet in procederen”.

mediation-gorinchem