Scheiding geregeld van A tot Z

Als gespecialiseerd familiemediator regel ik jullie scheiding van A tot Z. Alles wordt verzorgd voor een vast all-in tarief. Van het opstellen van een ouderschapsplan tot het traject bij de rechtbank. Dit houdt in dat er verder geen advocaat nodig is om de echtscheiding of ontbinding van geregistreerd partnerschap te regelen.

Wanneer je wilt scheiden, of je partner wilt dat, lopen er veel zaken door elkaar heen. Veel vragen en gedachten spelen in deze periode een grote rol. Vragen als “Wat gaat er met de kinderen gebeuren?”, “Wie gaat waar wonen?”, “Hoe gaat het financieel allemaal?” spelen door jouw hoofd. Naast de vele emotionele vragen en gedachten zijn er ook rationele zaken te regelen, zoals de juridische en financiële kant maar ook fiscale zaken.

Als mediator kan ik jullie op een professionele manier helpen met elkaar tot afspraken te komen en, waar nodig, elkaar meer duidelijkheid te geven op vragen en gedachten die er spelen. Dit alles doe ik met de benodigde betrokkenheid en oog voor alle bijbehorende emoties.